Braon komplet za lov

Tabela sadržaja

Braon komplet za lov

Braon komplet za lov je sve popularniji medju lovcima. Ukoliko želite sebe da kompletirate braon odelom za lov onda ste na pravom mestu. Predstavicemo Vam 4 artikla koja čine jedinstveni komplet za sve prilike lova. Ono što je jako bitno, svi artikli su izradjeni od visoko kvalitetnih materijala. Možete da kombinujete pa sopstvenoj želji i u zavisnosti od vremenskih prilika kao i tipova lova. Hajde da predjemo na kratko predstavljanje. Ukoliko želite da poručite neki od navedenih artikala možete učiniti na sledeći način. Slanjem poruke na VIBER ili WHATS na broj telefona +381665430054 ili klikom na dugme POGLEDAJ PONUDU biće te redirektovani na sajt www.horn-lov.com gde možete izvršiti kupovinu. Na stranici imate sve potrebne informacije.

Prsluk za lov ptica K77

Na prvom mestu predstavljamo prsluk za lov ptica koji je najvažniji deo svakog lovca. Prsluk je postavljen mrežicom, poseduje dva vertikalna skrivena džepa sa kopčanjem na rasferšlus u predelu grudi i dva velika džepa koja poseduju skrivene redenike za ukupno 12 patrona. Džepovi su ojačani ringlicama. Takodje pozadi se nalazi bunker za skladištenje.

Ukoliko želite da preporučite možete uraditi na sledeći način.

Facebook
WhatsApp

Prsluk Termo K86

Takodje Vam predstavljamo još jedan prsluk iz ove kolekcije koji se sa dva lica, jedna strana je braon boje dok je druga strana fluroscentna. Ovaj prsluk je termo punjen koflinom i jako je topao. Pogodan je za nošenje u slobodno vreme ako do izražaja dolazi braon boja, ukoliko se nalazite u lovu možete iskoristiti fluo stranu prsluka kao obeležje. Prava uloga ovog prsluka je kao dodatak ispod jakne u hladnim zimskim danima. Kao što smo naglasili, prvo prsluk a zatik jakna koju ćemo predstaviti i za Vas nema zime. Naravno za jako niske temperature potrebna je sasvim druga odeća.

Prsluk K86

Ukoliko želite da preporučite možete uraditi na sledeći način.

Facebook
WhatsApp

Fluo Jakna K25

Za hladnije uslove naravno tu je i jakna koja dolazi u kompletu sa svim ovim artiklima. Jakna od laganog materijala sa tanjim punjenjem, idealna za jesenje uslove. Na ramenom delu ojačanje od 300D materijala. Kapuljača je na skidanje. Na grudnom delu nalaze se dva vertikalna džepa sa kopčanjem na rajsferšlus. U donjem delu se nalaze dva kosa lajsna džepa. Na krajevima rukava nalazi se render/rukavica sa otvorom za palac. Jakna je ojačana ringlicama. Kao što smo već pisali u prošlom pasusu odlična je u kombinaciji sa prslukom K86 za hladnije dane.

Ukoliko želite da preporučite možete uraditi na sledeći način.

Facebook
WhatsApp

Pantalone K88

Na kraju pantalone iz ove kombinacije. Pantalone K88 su skladnog kroja sa gajkama u struku ispod kojeg se nalaze dva kosa džepa. Na levoj butini su dva našivena džepa sa poklopcem i kopčanjem na driher, na desnoj nogavici našiven veći džep.

Ukoliko želite da preporučite možete uraditi na sledeći način.

Facebook
WhatsApp
Ukoliko želite da poručite neki od navedenih artikala možete učiniti na sledeći način. Slanjem poruke na VIBER ili WHATS na broj telefona +38166 54 300 54 ili klikom na dugme POGLEDAJ PONUDU biće te redirektovani na sajt www.horn-lov.com gde možete izvršiti kupovinu. Na stranici imate sve potrebne informacije.
Lovacki jakna, pantalone, prsluk

Ukoliko želite sva četri artikla možete učiniti vrlo jednostavno.

Cena : 163 €

Zaprati
Obavesti o
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Možda će te i ovo zanimati

Budite u toku sa lovačkim novostima, pridružite se viber grupi Lovački Magazin!