Čizme za lov – Tigar domaći brend top kvaliteta

Tabela sadržaja

Čizme za lov Tigar

Kompanija Tigar

Čizme za lov su neizostavni deo lovačke opreme svakog lovca. Pre nego što krenemo u predstavljanje modela, nekoliko reči u vezi kompanije Tigar.

Kompanija Tigar a.d. osnovana je davne 1935. godine kao mala manufaktura za izradu obuće i proizvoda od gume. Prateći svetske trendove i zahteve ino kupaca, brendovi su se razvijali rame uz rame sa svetskim. Osamdesetih godina inicirana je proizvodnja zaštitne obuće za skandinavsko tržište, koja je namenjena radu u ekstremnim vremenskim uslovima. Gumene čizme za lov čine deo širokog asortimana na koji smo posebno ponosni.

Uvođenjem novih tehnologija, složenijih grupa proizvoda i stalnim unapređenjem kvaliteta izborili su poziciju jednog od ključnih proizvođača gumene obuće u Evropi.

Među prvima u Srbiji, decembra 1995, sertifikovali su sistem kvaliteta prema ISO 9001, a kasnije implementirali sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001. Ispunjavaju evropske EN ISO, kanadske CSA i američke ASTM standarde, kao i visoke zahteve REACH deklaracije.

U proizvodnji koriste najkvalitetnije sirovine, a izrada svakog para naših gumenih čizama odvija se pod budnim okom eksperata, kako bi naši proizvodi zadovoljili sve vaše potrebe! Na nas se možete u potpunosti osloniti i kada je u pitanju proizvodnja obuće prema specijalnim zahtevima. Vaši dodatni zahtevi za njih predstavljaju novi razvojni impuls!

Čizme za lov koje predstavljamo rezultat su dugogodišnjeg iskustva, znanja i želje da u potpunosti ispunimo Vaše zahteve i očekivanja. Pod zaštitnim znakom Tigra, sinonima za kvalitet, tradiciju i vrhunske performanse, nastaju pažljivo kreirani modeli koji obezbeđuju udoban boravak u prirodi i pravo uživanje u lovu i ribolovu.

Čizme za lov tigar modeli

Lovačka čizma Tigar ULTRA

Ručno napravljena čizma obezbeđuje ultimativnu sigurnost u lovu zahvaljujući MICRO’AIR ®-u koji se ugrađuje ispod postave radi dodatne zaštite od probadanja. Ovo sintetičko aramidno vlakno koje karakterišu temperaturna stabilnost, visok stepen izdržljivosti i jačina-čak pet puta veća od čelika, poznato je po upotrebi za izradu pancir odela. Bočni rajsferšlus u kombinaciji sa petnim izuvačem omogućava lako skidanje i navlačenje čizme za lov TIGAR ULTRA.

Zimska čizma pruža zadovoljstvo u lovu i u ekstremno hladnim uslovima. Postava kaširana neoprenom debljine 3mm zadržava toplotu nogu i posle višečasovnog zimskog lova. Zahvaljujući standardnim dodacima, kao što su kaiš koji se lako podešava, čelični glenak i petni izuvač, lov i u zimskom periodu postaje sigurno zadovoljstvo sa čizmom tigar highlander.

Lovačka čizma Tigar ELITE

„All track“ lovačke čizme za lov ručno napravljene u Srbiji, pogodna za sve terene i sve vremenske uslove. Jaka i stabilna čizma koja se lako prilagođava konstituciji stopala i noge pruža nesvakidašnje uživanje u lovu. Čelični glenak u đonu i kaiš na vrhu čizme, koji se lako podešava, daju dodatni osećaj sigurnosti i udobnosti.

Lovačka čizma tigar aljaska

Naslednica čuvene Tigrove ”Kanade”, ručno napravljena čizma sa gumiranim nastavkom i filcanom postavom idealna je za lov u zimskom periodu i namenjena terenima pokrivenim snegom. Gornji kaiš na čizmi ne samo da omogućava prilagođavanje otvora čizme obliku lista, već obezbeđuje čvrsto prianjanje gumiranog nastavka uz nogu i na taj način onemogućava prodiranje snega unutar čizme. Čizma je ojačana čeličnim glenkom ugrađenim u đon što obezbeđuje dodatnu sigurnost.

Najprodavanija i natraženija Tigrove čizme za lov. Neprikosnovena za lov u zimskom periodu, zahvaljujući krznenoj postavi koja pruža osećaj toplote i udobnosti.

Lovacka cizma tigar one

Ručno napravljena u Srbiji, ekstra laka čizma (750g/kom ) pogodna za dugo pešačenje, naročito u letnjem periodu. Kaiš sa šnalom omogućava lako prilagođavanje obliku i veličini lista.

Ukoliko niste pogledali vesto o HART URKO kompletu možete pogledati na sledećem linku. Ukoliko Vam je potrebna lovačka garderoba, veliki asortiman možete pogledati na www.horn-lov.com i obezbedite sebe na vreme. 

Zaprati
Obavesti o
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Možda će te i ovo zanimati

Budite u toku sa lovačkim novostima, pridružite se viber grupi Lovački Magazin!