FeHoVa međunarodna izložba ribolova, lova i oružja uskoro počinje! Rezervišite svoje mesto

Tabela sadržaja

FeHoVa sajam polako nam stiže. Zima je počela, i idealno je vreme za lovne aktivnosti. U prvoj polovini februara, u Mađarskoj, u Budimpešti, održava se najveći i najpopularniji susret lovaca, ribolovaca i ljubitelja prirode koji ugošćava više od 50.000 posetilaca.

Više od 200 izlagača će biti prisutno na sajmu u HUNGEXPO Budapest Congress and Exhibition centru, uključujući i najveće proizvođače i distributere koji će predstaviti svoje usluge i proizvode.

Festival se održava u februaru, kada je Karpatski basen prekriven snegom i ledom, ali i kada je ispunjen najlepšim pejzažima.

Ljubitelji lova, oružja i ribolova sada imaju priliku da posete međunarodni događaj  FeHoVa koji započinje u četvrtak 9. februara, a završava se u nedelju, 12. Održava se u Budimpešti i to je već dovoljan razlog da se sa svojim prijateljima lovcima uputite u ovaj uzbudljivi evropski grad i provedete nezaboravni vikend. U nastavku, saznajte zbog čega ne bi trebalo da propustite međunarodni događaj  FeHoVa.

Šta možete očekivati na FeHoVa festivalu?

Na sajmu će biti predstavljena nova vrsta lovačke opreme: puške i sačmarice, dvogledi, noževi, pribor za oružje i druga oprema za lovačke izlete. Takođe možete dobiti informacije o dozvolama za lov.

Festival je već postao dugogodišnja tradicija, koja okuplja hiljade učesnika iz cele Mađarske i van njenih granica.

FeHoVa je godišnji festival koji organizuje HUNGEXPO uz podršku nacionalnog lovačkog i ribolovačkog saveza. Tokom ove manifestacije možete prisustvovati predavanjima o lovu, ribolovu i drugim aktivnostima na otvorenom; isprobajte nove proizvode napravljene posebno za lovce; učestvujte u takmičenjima i igrama; gledajte uzbudljive prezentacije i projekcije; kupite unikatne suvenire; ili jednostavno uživajte u večeri sa prijateljima na jednom od brojnih štandova koji prodaju piće i hranu.

Ponuda koju nudi FeHoVa je zaista posebna! Ovde ćete videti međunarodne izlagače i posetioce, širok spektar pratećih događaja i moći ćete da kupite suvenire koji su ekskluzivno prezentovani.

Za ljubitelje i poznavaoce oružja, biće otvoreni posebni štandovi sa modernim lukovima, i retkim oružjem. Za ljubitelje ribolova, spremna je izložba štapova. Dočekaće vas nasmejani, iskusni pecaroši koji se proslavili zahvaljujući ovom hobiju. I zaista, umeće da odgovore na svako pitanje! Ljubitelji lova uživaće u kolekciji nove garderobe i verujemo da će zastati pored visokokvalitetnih noževa koji su tradicionalno postali najpopularniji proizvod na festivalu.

Ono što smatramo da je najvrednije je to što će organizatori i specijalni gosti govoriti o svom iskustvu i deliti znanje sa publikom!

Pogledajte delić atmosfere od prošle godine:

Iskoristite specijalni popust za kupovinu karte

Svi koji vole lov i ribolov su dobrodošli! Festival FeHoVa je otvoren za sve koji žele da se dobro provedu, upoznaju nove ljude ili se opuste nakon posla.

Lovački magazin vam nudi specijalnu priliku da ostvarite popust na kupljenju kartu.

Preuzmite KUPON i ostavrite popust za kupovinu karte!

Kada skinete kupon, možete da ga odštampate, ispunite i ponesete na sajam. Na ulazu će vam biti odobren popust.

Osetite čari diviljine

Međunarodna izložba lova i ribolova FeHoVa je jedinstvena manifestacija koja okuplja predstavnike lovačke i ribolovne industrije iz cele Evrope.

Manifestacija pruža priliku onima koji se strastveno bave lovom ili ribolovom da upoznaju ljude sličnih interesovanja. To se može postići kroz prezentacije novih proizvoda, usluga i tehnologija koje nude izlagači na FeHoVa manifestaciji.

Manifestacija nudi i širok spektar seminara i edukativnih događaja vezanih za lovni turizam, što pomaže posetiocima da saznaju više o ovoj zanimljivoj temi.

Pored takmičenja, tu su i prezentacije novih modela lovačke opreme i oružja, kao i demonstracija tradicionalnih zanata majstora koji se bave ovim poslom.

Tradicija se neguje, FeHoVa je pravi dokaz

Ideja održavanja ovakvih manifestacija nije samo da se ljubitelji prirode međusobno takmiče, već i da podele svoja iskustva i znanja sa drugima, kao i da popularišu tradiciju i običaje lova i ribolova među mladima.

Ujedinjuje ih ljubav prema aktivnostima na otvorenom, očuvanju prirode i pitanjima zaštite životinja. Zbog toga organizuju ovakve događaje: da promovišu zdrav stil života među ljudima, zaštite prirodne resurse i podrže održivi razvoj ruralnih područja.

Pored toga, tokom ovog vremena možete uživati u znamenitostima Budimpešte ili učestvovati u raznim turama koje se organizuju tokom festivalskih dana!

Organizatori obećavaju nezaboravno iskustvo za sve koji dođu na FeHoVu!

FeHoVa nudi širok spektar aktivnosti: takmičenja, izložbe, radionice i predavanja.

Festival je otvoren ne samo za Mađare već i za strance koji žele da nauče više o mađarskoj tradiciji i običajima . Pored toga, posetioci će uživati u kupovini i dobroj zabavi.

Glavni cilj ove manifestacije je da pokaže ljudima da je lov korisna aktivnost koja pomaže u održavanju biodiverziteta kroz kontrolisani lov i ribolov. Festival takođe pokazuje da lov nije samo zabavna aktivnost, već i važan deo mađarske kulture i tradicije koju treba čuvati za buduće generacije.

Istaknuti događaji na FeHoVa festivalu

Pogledajte kratak pregled najistaknutijih događaja koji vas očekuju:

  • Nadlerova izložba – izbor najboljih mađarskih trofeja krupne divljači iz lovne sezone 2020-2021.
  • Neredovno prikupljanje trofeja
  • Diorama „Divlji svet u akciji“.
  • Anatomski crteži divljih životinja – izložba radova András Szunyoghy-a.
  • Život i delo Dr. László Sáska u Africi
  • Festival lovačkog roga na lovačkoj sceni
  • Solo takmičenje mladih u lovačkom horu
  • FeHoVa Cup – međunarodno takmičenje u trokingu

Simultani događaji:

  • Jubilarna međunarodna izložba pasa (FEHOVA-MEOESZ International Dog Show (CAC, CACIB)
  • Mađarsko prvenstvo u 3D streljaštvu

Lovci iz Srbije su već spremni za put na FeHoVa festival

U razgovoru, saznali smo da godišnje iz Srbije, na FeHoVa festival dođe više od 4000 lovaca, prosečno toliko i ribolovaca. Naši poznanici i prijatelji lovci kažu da je ovo međunarodni događaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Dobro ćete se zabaviti, upoznaćete sjajne ljude, i obagatićete svoje iskustvo!

Zato, iskoristite specijalan popust koji vam nudimo i provedite vikend za pamćenje u Budimpešti.

Zaprati
Obavesti o
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Možda će te i ovo zanimati

Budite u toku sa lovačkim novostima, pridružite se viber grupi Lovački Magazin!