Lovoskop epizoda 5

Pogledajte zanimljive priče o lovu, lovcima i kinolozima iz centralnog dela Srbije, odnosno Šumadije.

Lovoskop epizoda 4

Da li verujete u bajke i legende? Ako ne verujete, pređite jednom preko Dunava i samo se tu zaustavite u blizini Golupca. Tamo će vas dočekati skoro 6 kilometara beskrajne plave boje. Na tom mestu se snažna vodena snaga svom snagom širila od Srbije do Rumunije, široke poput mora okruženog zelenim brdima i planinama. Na našoj obali njišu se ribarski čamci, zaboravljeni među zelenim algama i starim mrežama.

Lovoskop epizoda 3

Ova epizoda je snimljena u jednom od najdivljijih predela Srbije, ali zato i u jednom od najlepših. Meštani Kraljeva, a naročito lovci učestvuju u do sada najambicioznijem projektu “Povratak jelena” na terene, gde su nekada Nemanjići – stvaraoci naše državnosti, kulture i vere, živeli i lovili. Ekspedicija Lovoskopa se oseća privilegovanom što je, barem medijski, deo toga.

Lovoskop epizoda 2

Na jugu Srbije nikada nije dosadno. Propadala su i vaskrsavala carstva. Jug je iznedrio mnoge poznate ličnosti.Svaki segment društva može da ispriča neku priču. Ovo je priča o lovcima sa juga, ovo je priča o vaskrsenju srpskog turizma…Ovo je priča o nekim novim vremenima…nadamo se boljim i lepšim.

Lovoskop epizoda 1

Velikim zalaganjem i radom, aranđelovački lovci posle promene rukovodstva, nekada posrnulo lovačko udruženje su uspeli da vrate na pravi put. Za nepunih godinu dana, promene su vidljive na svakom koraku. Poželimo im sreću i uspeh u daljem radu.

Budite u toku sa lovačkim novostima, pridružite se viber grupi Lovački Magazin!