Pard NV007A – Idealno za svakog lovca

Tabela sadržaja

Predstavljamo vam uredjaj pard NV007A. Sigurno ste se  susreli sa ovim uredjajem ali ste se pitali uvek koja je razlika izmedju NV007 i NV007A. Razlika je jako kvalitetnija slika nego predhodni uredjaj. Ovo je kineski uredjaj i već dve godine je zastupljen na našem tržištu. Ono što možemo da potvrdimo da do sada nije bilo reklamacija na ovaj uredjaj, lovci jako zadovoljni kvalitetom i ako je mnogo predrasuda što se tiče proizvoda iz Kine.

Ovaj uredjaj može vam pomoći da svoju dnevnu optiku pretvorite u noćnu. Ne morate da trošite novac na noćne optike koje priznajemo jako su skupe i nedostupne mnogim lovcima. I ne samo trošak na optike, ako uzmemo obzir da moramo nove montaže kupiti. Pri svakom lovu moramo menjati optike ja istoj pušci ili u drugom slučaju moramo kupiti novu pušku i nameniti je samo za noćnu optiku. Morate priznati sve ovo je jako SKUPO. Sa svim ovim problemima se susreće veliki broj lovaca.

Rešenje je svakako PARD NV007A iz mnogo razloga. A sada ćemo vam objasniti i zašto. Možete ga koristi i bez optike u fazi osmatranja lovišta po potrebi. Jako se lako montira na optiku pomoću adaptera, bukvalno u roku od nekoliko sekundi. Odnos cene i kvaliteta je više nego zadovoljavajući. Cena je jako pristupačna i možete pogledati kompletnu ponudu na sajtu www.horn-lov.com

CENA : 39 990 RSD

  • Garancija 2 godine
  • Jako lako se skida sa optike
  • Projektujte sliku na mobilni telefon
  • Izdržava velike kalibre

Ukoliko poručite PARD NV007A dobijate duks po izboru od web shopa HORN. Kompletnu ponudu dukseve možete pogledati na sledećem linku.

Sve što je potrebno da se javite na broj telefona 066/5430054 putem vibera ili whatsapp-a.

Takodje se možete pridružiti našoj viber grupi i pratiti popuste.

Zaprati
Obavesti o
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Možda će te i ovo zanimati

Budite u toku sa lovačkim novostima, pridružite se viber grupi Lovački Magazin!